top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-30 om 10.19_edited.jpg

Geordinia Seraus

Balie medewerkerster

Onze collega Geordinia haar afkorting is Dinia werkt bij ons sinds 1 April 2022. Dina is onze vaste balie medewerkerster. Dina is erg creatief en vind het leuk om t-shirt en/of flessen en nog veel meer te bedrukken, Feest decoratie organiseren is ook een hobby van Dina. Zelf is Dinia moeder van 2 dochtertjes.

Michaella van Vliet

Balie medewerkerster

Michaella van Vliet is onze vaste balie medewerkster voor de zaterdagen. Ook is Michaella onze vaste invalster als er iemand afwezig is. Bij Michaella kunt u terecht voor uw zorgvragen of advies. Ze staat altijd klaar om iedereen te helpen. Zelf is Michaella moeder van 2 kinderen en 2 bonus kinderen.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-30 om 10.19.41.jpg
Medewerker: Teamleden

Wat ga je doen?

Veel! Jij bent het vaste gezicht van onze winkel. Het aanspreekpunt en daarmee verantwoordelijk voor de volledige (en optimale) gang van zaken in de winkel. Dat betekent dat je ervoor zorgt dat de verkoop aantallen en het resultaat goed zijn, dat klanten deskundig en succesvol geholpen worden en weer terugkomen, dat iedere medewerker goed functioneert en met plezier werkt, dat je stuurt op cijfers en dat de winkel er commercieel en aantrekkelijk uitziet.
Daarnaast kun je ook nog je ei kwijt in het adviseren van klanten en het verkopen van artikelen, want je zult met name op de winkelvloer aanwezig zijn. Maar als Storemanager heb jij nog een uitdaging: je zorgt voor de verhuur, kasboek en bedenkt samen met jouw team creatieve manieren om de omzet te verhogen! Genoeg te doen dus!

Over de winkel

Onze winkel kent een ruim assortiment in baby/kinder producten, waarbij je echt de diepte in gaat qua productkennis zodat je de klant op je best kunt adviseren. Van de kleinste behoeften tot aan een complete kinderkamer. Je werkt in een kleine team en ziet het als uitdaging om met je collega de juiste afstemming te zoeken, zodat ieder ingezet kan worden daar waar jullie kwaliteiten liggen.

Bij Babywinkel Bonaire vinden wij het belangrijk dat jij gemotiveerd aan de slag kunt en kunt werken daar waar jij het beste in je kracht staat.​

Wie zijn wij?

Een nieuw leven is kwetsbaar en mooi, maar brengt ook onzekerheid met zich mee. We weten als geen ander dat er veel op onze klanten afkomt. Dit inspireert ons dan ook om de nummer één bestemming te zijn voor (toekomstige) ouders en iedereen die hierbij betrokken is.

Babywinkel is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben onze mooie winkel schuin tegen over Pieters en natuurlijk onze gave webshop! We vinden het dan ook een grote eer dat we een onderdeel mogen zijn van opgroeiend leven. Daarom willen we er altijd voor onze klanten zijn.

 

Interesse?
Ben jij de perfecte collega voor ons winkel? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met onze op +599 796 2211 via info@babywinkelbonaire.com

Reageer nu op deze leuke baan!

Graag compleet invullen

Dankjewel voor het reageren graag je cv per mail naar info@babywinkelbonaire.com

3I9A6676-2.jpg
Medewerker: Welkom
bottom of page